Choose your language

torsdag 1. desember 2016

En helg i Riga

Jeg reiste i fra godværet i Drammen til gråvær i Riga. Men heldigvis fikk Mr. Canon og jeg oppleve noen glipper i skydekket, med sol og blå himmel. En flott bytur i den sjarmerende "gamlebyen" og fine parkanlegg og majestetiske bygninger. Det regnet og sluddet, men bildene som lå på minnebrikka lå trygt. Og det var nok av koselige steder å sette seg ned og vente til de verste bygene var over!

Her er noen smakebiter
















# 266

8 kommentarer:

  1. I especially like the first one of the church--- Lovely.

    SvarSlett
  2. Så flotte minner frå Riga. Takk for at du kom innom bloggen min. Saknar tid/energi til familie, venner og bloggen. Trivst på jobb, men innimellom er det vel hektisk.
    Vonar du får nydelig Adventstid! Lys i mørketida :-)
    Alt godt frå Sigrid

    SvarSlett
  3. Beautiful shots! I love that first one.

    SvarSlett
  4. Et av de mange steder jeg ikke har vært, og som jeg tydeligvis burde ha vært :-) Likte kontrasten mellom "ny" og gammel bebyggelse i det siste bildet!

    SvarSlett
  5. Hello Irene, they are majestic buildings. What a lovely city to tour. Great photos. Enjoy your day and a happy weekend ahead!

    SvarSlett
  6. Great buildings in Riga. Like them.

    SvarSlett
  7. Da jeg skjønte du var på vei til Riga, regnet jeg også med gode bilder av staselige byggverk fra deg... og jeg ble ei heller skuffet! Fantastiske bilder, Irene!
    Her går det tregt med blogging og fotografering for tiden... skjerpings!
    Ønsker deg fine førjulsdager,- vi snakkes plutselig :)

    SvarSlett

Thanks for visiting and leaving me a comment!