Choose your language

fredag 8. januar 2016

Året som gikk

Aller først;

Godt Nytt År!

Mitt første innlegg i det nye året blir et tilbakeblikk på det gamle. Mange opplevelser, store og små, er festet til minnebrikkene. Istedet for å skrive så mye mer, vil jeg heller la bildene fortelle:


Januar; Vrangen/Løken. Endelig kom snø og kulde, og det ble en super tur i DrammensmarkaFebruar; Ferie på Cuba. Her en glad gammel dame i HavanaMars; Hjemme i hagen. Våren kom tidlig, men Kong Vinter ville ikke gi seg uten kampApril; Weekendtur til Verona, Italia. "Julie" er veldig populær! Mai; Jeløy, Moss. Fotodamene møtes endelig igjen, og det på bursdagen min! Juni; Fotodamene på tur til Gdynia (her i Sopot). Det var ikke mye som unnslapp våre fotoblikk! Juli; Var med mannen min med på jobb til Svalbard. Spennende Barentsburg!August; Siste rest av sommerferien på to hjul. Vakre Fjærland.September; Nyter dager i hagen. En kald sommer ble avløst av en lang og mild høst.Oktober; En uke på Mallorca for å forsøke å få oppleve den sommeren vi ikke fikkNovember; Drammen, byen min. Fine høstdager og flotte solnedgangerDesember; Vintermørkt og trist (hvor blir det av snøen?) Adventslysene pynter opp i vinduene mine.


Mitt bidrag # 237
14 kommentarer:

Valerie sa...

WOW! What a grand collection of images Irene - my favourite is November with its rich golden colours and the reflection too. Thank you for sharing. Happy New Year

eileeninmd sa...

Hello Irene, lovely series of images. I love the candid people shots. The colorful November sky is gorgeous! Have a happy weekend!

Dirk Rosin sa...

Det var en flott tilbake blikk Irene, godt nytt år ! :-)

Spare Parts and Pics sa...

A wonderful collection of monthly photos. I was going to choose a favorite but I can"t!!

veredit - isabella kramer sa...

Love this idea and your past year photo series is absolutely gorgeous!! Sure, December is my over all favorite - I'm a Christmas addict ;-)

Wishing you a very Happy and Healthy New Year, Irene.

Hugs and Kisses,
isabella

Refleksjon på livsvegen sa...

Godt nytt år!

Eit herleg tilbakeblikk!

God helg :-)

indah nuria Savitri sa...

Happy New Year Irene..and you have such a fabulous series of photos indeed..

Liva`s sa...

Godt nytt år Irene og en flott årskavalkade for gammelåret ! Novemberlyset i Drammen den kvelden var utrolig vakker og du fikk fanget det ! Mye vinterlys her i nord og jeg har ikke vært så flink ut å fange det i fjor men nytt år og nye blanke daga ! Gode ønska for 2016 tel dæ fra mæ !

Michael Gatton sa...

Amazing calendar collection, Irene. Beautiful photos. May 2016 be a another great one.

ANITA sa...

Herlige bilder Irene!!Ser du har hatt det fint både i inn og utland:)))

Ønsker deg ett riktigt fint nytt år!

hilsen Anita

Katarina sa...

Fin årskrönika. Önskar dig ett gott nytt år!

Katarina sa...

Fin årskrönika. Önskar dig ett gott nytt år!

EriKa Napoletano sa...

Happy New Year, dear Irene!

Felicia sa...

wonderful selection of images. some beautiful skies in there.