Choose your language

mandag 29. desember 2014

Livet på elven

Jeg har feiret jul og hatt mange fine dager med familie og venner, Det har blitt mye mat og drikke, fått fine gaver, og jeg bor i et pent og pyntet hus. Jeg klarer ikke helt å slippe tak i Kambodsja, til det er kontrastene og inntrykkene altfor sterke. Men når det er sagt, så sitter jeg ikke her med dårlig samvittighet for at jeg har det så bra, jeg er bare veldig takknemlig.




Menneskene på elven - så vennlige



Mange møtte oss med smil



Andre hadde det travelt og hastet forbi



En "handelsjente" - så søt at vi bare måtte kjøpe noe!




Ikke noe liv i luksus, men de har det de trenger  - og ser lykkelige ut med det.

Kambodsja 2014



7 kommentarer:

  1. Skjønner veldig godt at man får helt andre inntrykk enn hjemme i det trygge og tilgjengelige vi har i Norge, men fint å se verdens ulike ansikter, og at det er smil som kan smelte is, til tross for motgang <3. Takk for at du deler, så får vi være ekstra takknemlige også i det nye året, ønsker deg et godt nyttår!

    SvarSlett
  2. These are wonderful portraits Irene. Thank you for showing me a part of the world I am never going to be able to see. To be able to thank you for this is amazing and makes me realize how wonderful blogging is. To see these here means so much more than seeing similar pictures in a magazine or newspaper.

    SvarSlett
  3. Så flotte bilder fra en annen tilværelse:)Kunne godt enkt meg tur dit..også burma og landene rundt.Takk for en fin og annerledes romjulshilsen.Godt Nyttår!hilsen Anita

    SvarSlett
  4. Av og til er vi glad for å bo der vi bor - hadde vi bare hatt det humøret disse menneskene du har fanget så fint har!
    Godt Nytt År til deg og dine!

    SvarSlett
  5. Godt nytt år Irene :-) gleder med til et nytt foto år med deg :-)

    SvarSlett
  6. Fantastisk serie fra livet på elven, Irene... og kan godt forstå at minnene ikke slipper taket.... og som Rune skriver,- hadde vi bare hatt det humøret de har!
    Ønsker deg samtidig et riktig Godt Nytt År!
    Klem :)

    SvarSlett

Thanks for visiting and leaving me a comment!