Choose your language

mandag 1. desember 2014

Gode farger


Her er noen flere bilder fra "workshopen" med journalistfotografen George Nickels. En Buddhistmunk og en fargerik Pagode i vannlandsbyen Kampong Phulk var hovedmotivet her.Buddhistmunken spurte hvor vi kom fra. Han klarte ikke å plassere Norge på "kartet", men plutselig lyste han opp og tok oss med inn i Pagoden og pekte i taket.Den nymalte Pagoden har fått mange donasjoner slik at maling kunne kjøpes inn, også fra Norge!
Pagoden er utsmykket med mange slike "malerier", og de forteller Buddhismens historie.Kom, sier Buddhistmunken og vinker på George. Han forsvant bakom og fikk en velsignelse av munken. Jeg fanget ikke opp invitasjonen om å komme etter for å overvære seansen. Filler'n og!Vi fikk lov til å fotografere, under forutsetning at vi tok "good colors". Her sjekkes et av bildene og munken ser fornøyd ut!Et snikfoto inn i bakgården. En ung Buddhistmunk sitter i skyggen og slapper av.Utenfor Pagoden bader noen smågutter nakne i elven. Ikke en elv jeg ikke engang ville satt mine tær nedi! Så langt ute i elveløpet er den neppe særlig ren. 3 kommentarer:

Dirk Rosin sa...

Så spennende Irene, en reise i en annen verden. tusen takk at vi få lov å være med !

ANITA sa...

Så vakkert og flott fotografert!!Si meg hvilket kamera og objektiv?Likte spesielt godt nr 3)Så dere har vært i Cambodsja??Heldiggriser!!!!!!Ett av mine ønsker å se:)))))Håper du laster opp flere slike!!Jeg bare tenker på alle disse flotte skulpturene og maleriene dere må ha sett!!vidunderligt!!Troen deres også.Har en tro på karmalovene uten att jeg er buddist av den grunn..Så dette var en flott reportasje utenom det vanlige!Takk Irene!

Hilde sa...

love your photos of the monks. they are so photogenic with their orange outfits.
greetings, Hilde