Choose your language

mandag 13. oktober 2014

Rød Fristelse










10 kommentarer:

  1. Herlig forfriskende her på morgenkvisten!!
    Nydelig lyssatt, utsnittene samt bokeh sitter som et skudd.
    Bra jobba :-))
    Ha en flott dag.

    SvarSlett
  2. nydelige røde fristelser ! :-)

    SvarSlett
  3. Wonderful photos and details!
    Cinzia

    SvarSlett
  4. Så flott!!Har du fått nytt kamera??Det med den vepsen er jo suverent klart og flott:))Kansje du bruker nye innstillinger på kamera?Kjempebilder❤

    SvarSlett
  5. Rødt og stilig, en av høstens sterke farger!
    Flotte bilder!

    SvarSlett
  6. Dette var ikke hverdagskost! Rødt er vanskelig, men her ble det herlig, og den lille "knotten" på bilde 2 var toppen :-)

    SvarSlett
  7. Hei igjen Irene!!du..kunne di forklart meg eller oss andre dette med Raw?Må vi laste ned ett eget program fo å få redigert filene?Jeg har såå lyst å begynne med det..Men når jeg laster opp bildene i Raw og Jpg..sier dataen att jeg må kopiere og lagre det i en admin gruppe?Skjønner ikke dette..Finner ikke cd til kamera mitt heller --der skulle det være en raw greie..Ser at det blir jo helt noe annet!På bilden dine❤Foresten har jeg bloggtørke..kommer søren ikke i gang..enten syns jeg bildene mine er for teit eller så har jeg ikke inspirasjon til å legge utHjertesukk..Sånn er det bare :)Takk for kommentar hos meg :)

    SvarSlett
  8. So beautiful! Absolutely amazing photos!

    SvarSlett
  9. Fin makro, spennende utsnitt og mange fine blogginnlegg både her og i den andre bloggen siden sist jeg var innom. :))

    SvarSlett

Thanks for visiting and leaving me a comment!