Choose your language

søndag 12. oktober 2014

5-års bloggbursdag

Jeg har så langt ikke klart å følge med på verken bloggbursdager eller når jeg har kommet til innlegg med runde tall ... men nå tar jeg det igjen og markerer 5-årsdagen for fotobloggen min med dette innlegget.

Det startet med at en kollega mente at jeg burde lage en blogg for å vise frem bildene mine. Som henne, hadde jeg nylig flyttet inn i "nytt" hjem, så det var hus og hage som stod i fokus. Jeg ble inspirert av hennes blogg og startet opp "Jutulheiemen". Ganske fort innså jeg at det var fotograferingen som var min greie og opprettet "Irene Photography" som en fotoblogg. Men det ble for tidkrevende å drive to blogger samtidig og "Jutulheimen" er parkert for lenge siden.

Likevel opprettet jeg nok en blogg, "Just Photos by Irene" for snart to år siden. Den er et "fotoalbum" - har ingen tekst og ikke kommentarfelt, den lever derfor sitt eget liv.

Det tar mye tid å være "på" og holde kontakten med bloggverden - andre interesser må skyves litt til side. Jeg var veldig ivrig i starten, men livet skal jo helst leves utenfor denne firkanta ruta, så jeg nådde etter hvert et slags metningspunkt. Nå poster jeg ett og annet bilde, og blogger i rykk og napp. For at bloggen skal kunne "leve" videre, er det viktig å kunne blogge i eget tempo.


Bilde tatt på "strak arm" da jeg besøkte Bøsanden på Engeløya i Steigen i fjor høst

Jeg syns det har vært en fantastisk reise i bloggverden så langt, Den har åpnet så mange muligheter for meg, og jeg har "møtt" mange flotte mennesker, noen "in real life" også. Jeg har lært mye, og dere har gitt meg inspirasjon. Så takk til alle dere som har delt bilder og kunnskap!

Jeg aner ikke hvor lenge jeg kommer til å holde på, men har ingen planer om å gi meg ennå. Så ha litt tålmodighet, jeg kommer plutselig på besøk til deg!


Klem fra Irene11 kommentarer:

amo sin blogg sa...

Gratulere med 5 års jubileum.
Du har ein flott blogg !

Fin helg vidare frå Anne-Mari

Gunnar sa...

Gratulerer med dage !

Laura~Pretty Pix sa...

Congratulations on your 5th anniversary of blogging.
I love your images and always look forward to seeing more.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Du har funnet oppskriften - blogg når du føler for det og gjør noe annet når det er morsommere. Det er i alle fall morsomt å følge deg på din ferd rundt både i Norge og utlandet.

EriKa Napoletano sa...

My congratulations dear Irene.I'm glad for meeting you in the world of blogger. I'll not forget you. Wish you a nice life.

ñOCO Le bOLO sa...


Congratulations Irene for your five years in front of your wonderful blog. I hope to enjoy another five years of great pictures.

· hugs

· CR · & · LMA ·


Mandy Lou sa...

Gratulerer med de fem årene! Håper du fortsetter i det tempoet som er best for deg. Koser meg masse med å se på bildene dine.

Dirk Rosin sa...

Gratulerer så mye ! :-)

Refleksjon på livsvegen sa...

GRATULERER!
Då er vi like "gamle" :-)

Marianne sa...

Gratulerer med dagen. Jeg kjenner igjen det du skriver. Har ikke laget innlegg på "Nøstemor" på lang tid.
Har også laget meg en ren fotoblogg, Photobymarianne, men har holdt den for meg selv.. på en måte.
Håper du fortsetter med å vise fram bildene dine du har vært en inspirasjon for meg.

Monica sa...

Gratulerer så mye med 5års dagen Irene! Da jeg startet min blogg i slutten av 2011, fant bloggen din raskt sin plass over mine favorittsteder å besøke, og som jeg har nevnt noen ganger, koser jeg meg MYE også med din andre blogg!
Og tenk, at nå har jeg hatt gleden av å bli kjent med "deg in real life" også, og gleder meg stort til neste helg:)
Klem:)