Choose your language

fredag 5. april 2013

Sen vår


1. april og fremdeles snø og is

Årets aprilsnar? 

Neida, det er bare "Kong Vinter" som klorer seg fast i fjæra. "Saltsteinen" ligger vanligvis snøfri og har hestehov på sine gressbakker på denne tida. 
På samme tid i fjor blomstret til og med blåveisen her hjemme! 
(Normalt vi ligger et par uker etter kysten, i år tror jeg det blir enda lenger)Mens sola skinner, nyter jeg å se snø og is smelte,
og lytte til vakre klukkelyder der isvannet drypper ned!

Ha en våryr og hyggelig helg!9 kommentarer:

HansHB sa...

Flott innlegg, litt vår over dette da!

Gratulerer som utvalgt i Weekend In B&W!

RuneE sa...

Han klamrer, men gjør det vakkert - i alle fall slik du fanger ham. Jamen kom han seg langt ned mot sjøen også. Hos oss har det vært mye kulde, men heldigvis lite snø.

Christian Weiß sa...

Breathtaking photos and a wonderful landscape.

Spiderdama sa...

Den har klort seg ganske godt fast her på Sørlandet også, men jeg synes den er mer grå her.. bildene dine er vakre og det dype blå gir håp om at våren er rett rundt neste sving:-)

Klemmer fra meg

Dirk Rosin sa...

flott innlegg , men nå er det nok med vintern spør du meg :-)
god helg,
hilsen dirk

Anne sa...

Sukk, ja det er litt på samme måte her også Irene, våkna opp til en hvit verden igjen i dag, et lite tynt snølag har lagt seg over Trøndelag. Håper bare sola kommer etterhvbert og jager det hele vekk etterhvert. Lut lei vinter og snø her også, gleder meg til vår og blomstring nå, for jaaaaa har kjøpt macro som bare venter på å testes :-)

Koser meg en masse, en masse av når jeg ser Kinabildene deres, fytti katta så annerledes en verden!! og kan tenke meg det ikke var mangel på noenting å rette kamera mot. Alle på samme tur, men allikevel har dere sett noe forskjellig å. Ikke så mye like bilder her nei. Så en trøst for den som var igjen hjemme å allikevel få et lite drypp av Kina, superkjekt.

Påska kom og påska gikk, sukk som det flyr å. For min del har jeg jo vært litt satt ut pga den skuldra, og tid ved tastaturet måtte bare bli sånn nå og da, men nå håper en at det værste er over, tilbake på jobb og tilbake ved pc skjermen :-)

Ha en superhelg snuppa, kos deg og nyt fridagene.

Anneklem.

Mina fotostunder sa...

Så vackra bilder med hopp om vår och sommar!

Linda sa...

Flotte bilder :)
Takk for besøket på min blogg :)

Wenche sa...

Sååå fiiiine bildet...vakkert :0)