Choose your language

søndag 15. januar 2012

Kan du ikke kommentere?

Jeg har i flere dager hatt problemer med å komme inn og lese kommentarer hos meg selv og legge inn kommentarer hos mange andre som bruker blogger hos Google. Bruker jeg Google Chrome er det ikke noe problem, ei heller når jeg bruker min iMAC der jeg benytter Safari.


Problemene oppstod etter at blogger introduserte sin nye kommentarfunksjon. Noen har maler og innstillinger som gjør at dette ikke er noe problem, men vi er visst mange som sliter. Jeg Googlet og fant en "oppskrift" hos Min plats i solen .... Det hele skyldes "delingsknappene" under innleggene. Hvis disse er fraværende, får en bare opp en blank side. Jeg har nå lagt til delingsknapper, men det er mulig at dette bare gjelder fremtidige innlegg, for jeg ser ikke at de har kommet med for innlegg som er publisert. Her er linken til innlegget hos Min plats i solen. Håper det er til hjelp!


Irene


Da fant jeg ut at det ikke fungerer hos meg fordi jeg har en gammel mal .... vel, da får jeg bare forsøke igjen!


7 kommentarer:

  1. Ja, jeg slet sist jeg var innom hos deg,- bruker vanligvis firefox, men det funket dårlig. Da jeg prøvde md safari gikk det greit ;)

    SvarSlett
  2. Hi Irene

    Sometimes i can't give a reaction by your posting pictures...don't know what the problem is.

    see you soon on this blog.

    Your last pictures are wonderful.

    Greetings, Joop

    SvarSlett
  3. I have problem when bloggers are not using the popup windows for comment. If the blogger has comments are embedded I can not leave a comment.

    SvarSlett
  4. Jag har också problem med att kommentera hos de flesta nu...det kommer inte upp något kommentarsfält. Men om man uppdaterar sidan, då kommer kommentarsrutan fram.

    SvarSlett
  5. 123-123 testing testing testing...

    :-)

    SvarSlett
  6. Jeg har ikke hatt dette problemet. Håper det ordner seg til de fleste.

    SvarSlett
  7. Jeg fant også det innlegget. Men hos meg synes ikke delingsknappene.. Får bare håpe alt ordner seg, Blogger jobber med saken.

    SvarSlett

Thanks for visiting and leaving me a comment!