Choose your language

søndag 22. mai 2011

Yellow day

This is the same place as my former post, taken a week after the sunset images. 
The dandelions had started to bloom, and the field was shining!6 kommentarer:

GAWO sa...

Skulle nesten tro at en eller annen hadde kastet ut en pose eller ti med løvetannfrø her. En enslig løvetann går alle forbi, men når en får en hel åker da må man stoppe opp og bare nyte synet. Vakkert og fagerikt. Du har klart å formidle det veldig bra. :-)
Jeg fant en sånn eng oppe ved Stadthavet et år jeg var der og kjørte. Får lyst til å kjøre tilbake hver vår for jeg fikk liksom ikke fortogarfert med ferdig. Men dessverre blir det minimalt med kjøring. Skylder på været. Regn og 7 gr er lite kos.

Kommer du vestover i sommer så MÅ vi få til et treff. Det hadde vært så kjekt.

Marias Teater sa...

Disse erstatter den manglende solen idag. Herlig eng!

Stein-Evert's Fotos sa...

Senere på sommeren kan denne blomsterenga irritere en del når frøene er i bevegelse gjennom luften, og fester seg på klær og mere til.
Men her fremstrå de på en herlig måte. Når disse blomtrer er det så definitivt vår, gul blomst er til å bli glad av. Mye av den grunn liker jeg foto av hestehoven. I tillegg har du tatt dem i et lavt perspektiv, og det gjør seg så definitivt. Flotte bilder!!!!

VALKYRIEN sa...

Vet du, jeg har lett etter en sånn eng i et par dager nå! Ikke funnet noe, så jeg får trøste meg med disse vakre bildene!

Fjällripan sa...

Så härligt med ett helt fält av de fina gula maskrosorna :) Jättefina bilder. Här har det inte kommit så långt än...Ha det så bra :)

Anne sa...

Jeg skal sende gubben dit :-) DA har han noen å henge fngrene i :-)

Hærlig dybdefølelse i bildet her, fantastisk flott.