Choose your language

søndag 29. mai 2011

Vått og forblåst

Gårsdagen ble ikke helt som forventet, rent værmessig. Kine, John og jeg dro i vei til Filtvet fyr, og yr.no ble selvsagt sjekket før vi dro. Været så ganske lovende ut, men som "vanlig", værmeldinger er ikke til å stole på! Det ble en kald og våt fornøyelse. Men noen bilder ble det likevel, med dråper på kameraobjektivene og iskalde fingre som resultat.


Takker for turen Kine og John,
uansett vær er det hyggelig å fotografere sammen med dere!

13 kommentarer:

Karis fotoblogg sa...

Det ser ut som det var temmelig grått og kaldt ja, men bildene ble jo fine likevel! :) Veldig fint sted, og den herlige stranda er sikkert populær på finværsdager.

gaetano sa...

Ciao Irene,molto belle queste immagini,colori tipici del nord del globo....affascinante,un poco freddo....ma sempre di impatto....brava come sempre,ciao e buona domenica.....
mrfantasy....

RuneE sa...

Jeg bor ved kysten - til og med på en øy, men har aldri fått tatt noen skikkelige bilder av et fyr. Når jeg ser dette, så skjønner jeg at jeg må ta meg sammen.

John`s Photography sa...

Meget fine bilder Irene :)

Takk for en meget hyggelig tur.
Skal få sett på mine bare jeg kommer til hektene ;-)

SoF sa...

Jag tackar också för turen, för att jag fick följa med så här via dina vackra bilder.

Glad söndag!

Hans HB sa...

For noen herlige "kystbilder"
Her dufter det tjære og sjø!
Ha en fin søndag!

Lasse sa...

Mycket fina bilder, välkomponerat och vackert! Det ser lite kallt ut men ofta blir dessa bilder extra bra eftersom det inte blir så stora kontraster.

Hilda R.B sa...

Godt komponerte bilder. Kreative utsnitt. Været er nå slik, hos oss er det nok mesteparten gråvær. Viktig å formidle det også. Ha en god og kreativ uke til deg.

Anonym sa...

I likhet med deg har jeg også hatt en våt og grå helg. Men fargerik likevel :-) Kunsten er å komme seg ut!

Fantastisk flotte bilder. Skal jeg finne et fyr må jeg dra langt... så for meg ble dette nesten litt eksotisk. :-)

Hilsen GAWO

Hønemor. sa...

Så nydelig den stranda var! Og ble jammen en del fine bilder selv om dere ikke var så heldig med været:)

Kine sa...

Synes vi hadde det veldig koselig jeg... Kaffen og selskapet var det ikke noe å klage på hvertfall:) Ble mange fine bilder, jeg har ikke sett på mine enda...

*god kveld*

Fjällripan sa...

Å så fint ställe och superfina bilder! Vi har också haft kallt och regn...men till helgen ska det bli fint och då är jag ledig :))
Ser att du ägnat dej åt lite graffiti också:)
Ha det bra!

anita sa...

Nydelige fyrbilder. Falt veldig for "malla" bildet av stranda og fyret. Men uansett, spennende vinklinger på mange av bilda dine! Kaldt vart det nok ja, men det virker som du hadde kjekt selskap! Savner slikt miljø her eg bor, men må prøve å gjere noko med det sjølv kanskje! Ha ein fin dag!