Choose your language

fredag 20. mai 2011

Å - ABC Scandinavia


8 kommentarer:

Malys krok sa...

Ålesund ser ut til å være en koselig by! Vakre bilder viser det! Har aldri vært på de kanter, så det var fint å se dette! -Margit-

GAWO sa...

Hyggelig å se Ålesund igjen. Jeg har vært der flere ganger både med bil og MC. MC turene opp dit har vært veldig fine. Vestlandet er så flott vet du. Du må mer enn gjerne komme i sommer. :-)

Siste innlegg før ferien? Jeg håper det bare er på dette temaet og at vi "snakkes" ellers.
Ønsker deg god helg kjære venn.

Marias Teater sa...

Dette er en flott bildeserie fra Ålesund. Da mener jeg at jeg får kribling i reisefoten og har lyst til å kjøpe billett med det samme for å besøke stedet du viser så vakkert. Men jeg ble litt forstyrret av selve teksten, hvor du truer med siste innlegg. Jeg håper på at du legger ut nye bilder på bloggen din, ellers blir det tomt uten deg. Ha en fin helg!

Hans HB sa...

Kjempefin bildeserie! Du viser Ålesund fra sin positive side....Det finnes en negativ og...hehe (sier jeg og tenker "foppbal")

Donald sa...

Det er virkelig en smuk by med en smuk beliggenhed. Jeg har kun set den fra kystbåden engang for 45 år siden, og vidste ikke at der gemmer sig så meget.

Det første billede kan jeg særlig godt lide at du har taget med, fordi det viser beliggenheden - man kan så undre sig over, hvordan det kan lade sig gøre at have en økonomi med den beliggenhed, men jeg gætter at både fiskeri og andre søfartsrelaterede arbejdsopgaver er det, man lever af i Ålesund.

Mona sa...

Så vackert Ålesund ligger och vilka fina gamla byggnader. Fantastiska blomsterdekorationer på husen. Härlig bildserie!

Inge sa...

Sikke en masse flotte billeder fra Ålesund. Det ser ud til at være et meget smukt sted :-)

Melusine sa...

Mange flotte bilder fra Ålesund!
Hehe, måtte le litt over supporteren som hoppet i vannet :o
En god avslutning til ABC-en!