Choose your language

onsdag 5. januar 2011

Tilbakeblikk

Det er snart gått et år siden min mann og jeg var i Oman og Dubai ... nå planlegges en ny tur til Oman, men Dubai får vente ... Utrolig flotte byggverk, mange av dem var under bygging. Det vil nok ta noen år før alle er ferdigstilte. Da kan det bli artig med en ny tur .......... imens så kan jeg mimre om de fine dagene vi hadde i januar 2010.Dubai Mall og Dubai Fountain

14 kommentarer:

Hilda R.B sa...

Der så det helt herlig ut. Flotte farger og speilinger da!

Rune (Bildebloggen) sa...

Wow, det var det virkelig klasse over, så nydelig. Må være en opplevelse å komme seg til steder som dette, min nevø var der en tur i året som gikk og han sa at det var like spennende som det ser fint ut på bilder :) Og det tror jeg på når jeg ser slike flotte bilder.

Ha en fin natt der nede :)

Erika sa...

You are a very artist of photography.

2sweetnsaxy sa...

What a beautiful shot!

Anne sa...

Åååå æ vilj æ å!! :-)) masse annet frister enn trønderkulda om dagen, en begynner faktisk å bli så lei selv om det er vakkert her.

Oman, et land jeg vet lite om faktisk, en har jo en forestilling i sitt hode, og en synes å kjenne diverse lukter i nesen, men det jeg vet tror jeg faktisk jeg har funnet ut og sett her inne på bloggen din Irene.
Du viser jo de flotteste bilder da, så ikke rart en fristes til... reisning :-) å nei, å reise mener jeg. Tenkt masse på Wien jeg i denne jula, kunne tenkt meg en tur dit, og det faktisk ennå mens det er snø. Vært flere ganger i Østerike, men aldri i Wien desverre.
En får se om pengene holder, går jo å tenker på nytt kamera også. Og den sparegrisen kan vel neppe slaktes mer enn en gang.

Nydleig solnedgang du har fanget under her fra Mølen, fargene og spesiellt sjøen synes heg ble kjempeflott på dette bildet.Ikke alltid enkelt å få den helt fin heller. Bruker du polariseringsfilter eller??

En fin fin dag ønske deg Irene.

Ursus sa...

this magnificent panorama picture ... the interplay of water and sky with the skyline of the city like me very much

Gry sa...

Rene eventyret! Tenk å kunne ha vært i båt der og sett på solnedgangen og de flotte byggverkene. Tror ikke jeg ville ha vært omgitt av slike bygg til dagen, men å ta seg en tur hadde vært topp.

VALKYRIEN sa...

Det der er da et praktfullt foto! Må jo ha vært en opplevelse å være der.

Og litt artig at du viser det, siden en venn av meg er der nå, og skal være der i 3 uker! Blir nok mange bilder å titte på når han kommer hjem.

Lily Riani sa...

very talented, lights always help huh, especially sun.

GAWO sa...

Eia var jeg der. Fantastiske farger.
Blir det en liten ferietur eller reiser dere for å bli lenge og kanskje jobbe i Oman? Jeg kjenner ikke til byen i det hele tatt, men om du viser flere bilder skal jeg følge godt med. :-)

Christine sa...

E ikkje rart at du vil tebake når du legge ut det bilder. Såg så vakkert ut.
Har aldri vært der, så mer vett eg ikkje.

Kine sa...

Wow, så fantastisk!! Ikke rart du mimrer, det hadde jeg gjort også. Må ha vært utrolig å ha vært på en slik plass.

Lengter etter sol og varme jeg skjønner du, skal liksom prøve å være positiv til vinteren, men ikke så lett når det laver ned med snø! Se sånt bilde som det her gjør meg ganske så glad, herlig å se sol og varme..

Regner med å se deg nede på isen hos meg en dag i løpet av vinteren. Si fra til meg så jeg kan bli med en tur:)

*klem*

Siv A Haugen sa...

Utrolig fint bilde :-) Nydelige farger og flotte byggverk.. Kunne godt tenkt meg å vært der en tur ja :-)

maincoone sa...

Kjempe flotte bilder du har ,har sett gjennom ein del ,det er så det nesten tar pusten fra meg ,du har nok ett skikkeligt kamera .såg her du har vert i Dubai ,ja det har vi og ,nevøen min m/familie bur der ,vi var og besøkte dem i 2009 ,desember ,var 9 dager der ,var mye flott og sjå.I fjor i april/mai var vi i costa rica i 3uker ,nevøen min har hus San Jose ,var i barnedåp til datteren deres.Anbefaler costa rica,vi leigde ett stort hus i Manuel Antonio ,vi var 7stykker fra familien i Norge.No lurer vi på og kjøpe oss hus ein plass i costa rica ,var rundt alle plasser ,leigde oss bil .Fekk sjå utbrudd fra vuklkan Arenal.Tusen takk for kommentaren fra deg ,var kjekt du tittet innom .Ja vi har stor båt 40 fot,går godt og bu i den,men etter vi flyttet hit til Sveio ,har den vert lite brukt ,har ikke hatt tid,så vi har tenkt og selge den ,kjøpe oss ein mindre som vi kan reise mellom øyene her ,men ein som vi kan overnatte i ,vi har tre katter som bruker og vere med ,visst vi skal vere borte lenge.Men trur det blir langtur no til sommeren med båten ,ja bare her i Norge.Har ein del bilder på bloggen min fra costa rica,haein fin helg ,Klem fra Magnhild.