Choose your language

fredag 14. januar 2011

Ko Samui - ABC Scandinavia

Ko Samui, Thailand november 2007..... Etter noen hektiske (men spennende) dager i Bangkok var det som å komme til en annen verden da vi landet på den lille øyas flyplass. Deilige late dager på stranda, langt vekk fra stress og mas. Men rett bak hotellet lå hovedgata med yrende liv, men i et helt annet tempo. Skuldrende MÅ bare senke seg på sted som dette!

Chaweng BeachSelgerne på stranda var høflige og ikke altfor påtrengende. Snoren på bakken er grensen for hvor nær de får lov å gå! Likevel er knepene mange, som iskremselgeren som sang "Icecleam, icecleam, eat today, pay tomorrow! (Thaiene kan ikke si r)Kaotisk også her, men i mindre målestokk. Her trengs en elektriker! Trafikksikkerhet, hva er det?
Vi leide bil og kjørte rundt øya på bare noen få timer. Likevel finnes det strender en kan ha for seg selv!Fullmåne ved Maenam Beach (vi flyttet fra vårt første hotell til Chaweng Beach)Vi kommer gjerne tilbake til Thailand, men kommer ikke til å tråkke i de samme spor. Det er jo så mye å se og utforske!

Takk for oss Ko Samui! Det var hyggelig å besøke deg!

ABC Scandinavia # 11


6 kommentarer:

Spiderdama sa...

Veldig praktisk den der "veska" til selgeren. Ellers flotte bilder, særlig de barna på mopeden, selv om det ser farlig ut.
Skulle vært der nå..her er det grått og snør som bare det! Vi reiser til Gautefall i morgen, så vi får brukt snøen til noe:-)
Ha en god helg! Klemmer fra meg!

REJEN sa...

Meget meget smukt, jeg kan godt forstå at I vil tilbage til Thailand...flotte billeder du viser...Hav en god weekend og klem til dig...

Kenneth Larsson sa...

Spännande och mycket intressant resereportage som du tar oss med på. Mycket trevligt.

Ha en fin kväll! :-)

Gry sa...

Du er jammen bereist! Skulle gjerne ha hatt en romantisk middag på den stranden (første bilde)

Malys krok sa...

Flotte bilder fra Thailand, der vår nærmeste naboer fra! Farlig ferd på det kjøretøyet!
-Margit-

Gateglimt sa...

Så flotte bilder fra Thailand!!! Det er ikke bare thaier som ikke kan si r. Jeg var i Kina i 2001 og der løp selgere rundt og ropte "Lolex" ;) Hehe, herlig herlig.

Ønsker deg en god helg!