Choose your language

tirsdag 28. desember 2010

Hamburg - ABC Scandinavia


Det ble bråstopp på motorveien og vi hadde ei ferge å rekke ... så det ble en liten avstikker gjennom Hamburg. Det ble mye krongling frem og tilbake. Men vi rakk ferga ... med et nødskrik!
12 kommentarer:

Gry sa...

Så flott! Men har du tatt det i fart? Det var så skarpt og fint.

RuneE sa...

Hva betyr vel et stopp når man kan fange slike bilder???

Fortsatt fin feiring :-)

Kine sa...

Gosj, som tatt ut av en film var det første som slo meg.. Utrolig tøft bilde!! Utrolig bra!!! Ja, ble litt mange utropstegn, men måtte bli sånn. Dette likte jeg:)

Skal si deg vi koser oss om dagen med banen vår. Kjenner nå at all måkingen har gjort meg støl, men det er virkelig verdt litt svette og smerte:) Tåler litt denne dama har, hehe:)

Nyt de siste dagene før det nye året*kos*

Hans HB sa...

Heldig med stoppen! Tøft bilde!

(...sliter ellers med å få lagt inn kommentar hos deg...)

Lily Riani sa...

love the perspective shot

Irene sa...

Helt riktig Gry! Bildet er tatt i fart! Tror ikke det hadde vært så lurt å stille seg opp midt i veien på den broa der .... altfor mye trafikk :o)

Dirk sa...

utrolig stilig og flott bilde!

Gateglimt sa...

Hamburg er en flott by, du burde ta deg litt bedre tid neste gang ;)


Ønsker deg et riktig godt nytt år!

Rune (Bildebloggen) sa...

Det er gjerne når tiden er som knappest det skjer slike ting, stod fast ved Flensburg en gang, etter en smell, kø, og ingen båttur den dagen, hehe. Nå kan jeg le av det, men du store så stresset man blir :)

Det var et artig bilde, likte det veldig godt i s/h, det fikk fram litt av det gamle og fremhever lyset så fint.

Håper uniformen tilpasser seg utpå nyåret, hehe, selv har jeg ei dressbukse "for mye" her oppe, enn så lenge, men den passer vel til 17.mai igjen, håper jeg :)

Fortsatt fin romjul Irene :)

Anne sa...

Wops! noe så dritt lekkert da gitt, linjene og det utrolige suget dette bildet ga, hærlig!

Hamburg, for en by, sukk, ikke akkurat det ultimate reisemål i mine øyne, men en viktig og nødvendig port til resten av Europa er det nå for den som er på vei med bil til Middelhavet. Og det har jeg da vært mang en gang, med en mor med sinnsyk til flyskrekk har vi rast nedover med bil ja.

Grattis med ny linse da irene, spennende spennende, og jammen hadde det vært kjekt om vu kunne rusla sammen på tur slik at du hadde kunne lært meg litt. Går helt i surr med tall og benevnelser jeg og kunnskapen sitter jaggu ikke fast i hjernen her. Ja :-) det er nesten så jeg selv blir overaska når jeg ser meg i speilet og oppdager at jeg ikke er blond, he he

Litt jobb, litt fri, og romjula raser avsted...

Anneklem en kveld

Erika sa...

Happy New year!!!!

Yvonne sa...

klasse Aufnahme :)