Choose your language

fredag 3. september 2010

Sopptur

Årets første sådann .... takk Rune, for tipset. Jeg parkerte ved badeplassen og ikke ved Solsetra som jeg pleier, derved kom jeg en annen vei og fikk helt nye perspektiver. Men noen kantareller fant jeg IKKE! Derimot var det mye fluesopp!Denne ser heller ikke særlig spiselig ut ....Men hva med denne? Jeg tør ikke å smake!


 
Etter å ha tråkket rundt en god stund, ble jeg kaffetørst og gledet meg til å sette meg ned med medbrakt niste og kaffe. Jeg fant meg en koselig plass nedved vannet (Hagatjern) og åpnet sekken ..... men noen manglet! F-ordet datt kjapt ut .....


Brødskive med brunost på "sølvfat" (hadde ikke mer matpapir) og kaffe på termos, men ingen KOPP! Vel, maten smakte, men det ble ikke helt det samme uten drikke.

På veien tilbake til bilen gikk jeg innom mitt faste traktkantarellsted for å sjekke forholdene .... fant ingen mengder, men kan vel si at traktkantarellene er i rute!


Det ble en fin tur i høstsola .... og en flott fotofangst. Smakebiter kommer senere .... gjesp3 kommentarer:

Kine sa...

Flotte soppbilder, likte godt nr 2. Den så litt skummel ut, men var samtidig 'fotogen':)

*god helg*

Rune (Bildebloggen) sa...

Bare hyggelig :) Det er fint når man går fra parkeringen der, og alltid artig å se ting i nye perspektiv. Synd ikke det ble store fangsten av sopp da, men det ble jo en suveren fangst på minnebrikken din, nydelige bilder av soppene! Ser traktkantarellene er i rute :)

God helg Irene :)

Anne sa...

Gid vi kunne slått følge!! gid...? ikke akkurat det ordet jeg oftest tar i min munn, men akkurat nå passa det bare så utrolig godt :-) for kjenner smaken både av kaffe og den brunostskiva og den gode samtalen ja, latteren ikke minst.

Sopp er nok ikke min store kunnskap, kantarellen er vel den eneste jeg er helt 110% sikker på, noe annet plukkes ikke i dette hus. Men det sies sjø, det har vært for tørt her i år, hildrande du, tørt?? ikke helt til å forstå det da men...

Her er fridag og husfruen går amokk i heimen, rydder og vasker til den store gullmedalje, rydder tid til tur i helgen, for YR.no har lovd oss godvær i helga.

Kos deg du også Frue :-9 og blogges gjoør vi vel helt sikkert om ikke i dag, så i mårrå ja!!