Choose your language

mandag 27. september 2010

Lys

Mandagstema denne uka har temaet LYS. Petunia spør; Hva betyr lys for deg? Hva lyser opp din hverdag? Lys betyr MYE for meg. I mørketida, når dagslyset er minimalt, kompenserer jeg med levende lys. Og får jeg se altfor lite av sola, ja da blir jeg "vinterdeprimert".  Da kan en tur i kunstig sol dempe noe av symptomene, men aller best er det om jeg kan få noen dager under en ekte sol. Sist vinter "rømte" min mann og jeg til Oman og Dubai, hvor vi fikk masser av sol og varme ....... og fikk oppleve noen fantastiske solnedganger , som denne .......

Shangri La

Mitt Mandagstema innlegg # 32

Flere lysende innlegg finner du hos Mandagstema


9 kommentarer:

AnneKa sa...

Vakkert !!! ikke mer å si om den saken:))

Petunia sa...

AnneKa har så rett! Det er bare helt nydelig!! Veldig fint med sihuetten av båten i lyset!!

Petrine sa...

Så nydelig !

Mona sa...

Vackert! Solen är så viktig denna årstid.

Rune (Bildebloggen) sa...

Lys trenger vi hele året, vinter betyr levende lys og juksesol :) Nydelig solnedgang du har med deg hjem fra tur, slike skulle vi hatt flere av.

Ha en fin natt :)

Bobby sa...

Vackert!

Anne sa...

Hva betyr lys?? jo jo, disse Bergensdamene får nå sagt det, for uten er vi vel fint lite alle sammen, uten lyset er vi ingenting jo, grunnlag for det meste av liv det vel, he he

Uansett, hærlig lys i bildet ditt i alle fall, en kjenner en slags ro når en ser slike farger på himmelen etter en varm og deilig dag.

Faktisk har vi hatt utrolig fine farger på vår egen himmel den siste uka, men Æ VETTU :-((( henger bare i soffakoken og ser det hele bare gjennom mitt stuevindu desverre. Formen ikke stort bedre, feberen herjer og kroppen kjennes slett ikke god. En klamrer seg til håpet om at det sanrt må snu, for har faktisk ikke helt ro til dette jeg, man må, så klart, men trøstes min, i sitt hode har en 1000 millioner ting en tenker på og som en skulle gjort akkurat nå på en måte. Godt en har pc`n sier nå jeg, hvis ikke hadde det blitt veldig kjedelig sier nå jeg. Leser litt og ører radio, men... tamt ja.

Anneklem til deg helt fri for virus.

Linda sa...

Kjenner jeg mener mye av det samme som deg, og skulle ønske jeg også kunne ta med meg familien å rømme bort litt i mørketida....men jeg får kose meg med jukse-dagslys og glede meg til mørketida er forbi!!;o) Nydelig bilde av vakker solnedgang!!=)

Maria G sa...

Ljus är livsviktigt, och din bild på solnedgången är alldeles underbar!
Ha en riktigt bra dag!
Kram Maria