Choose your language

mandag 6. september 2010

Favorittbilde

Tar Kines utfordring på strak arm. Hun har oppfordret alle som er innom bloggen hennes (Kine Bjørnerud Photography) å poste et favorittbilde. Jeg har så mange favoritter, at det nesten er umulig å velge bare ett .... men jeg klarte det til slutt!


Bildet er tatt på Solastranda i august, da min mann og jeg var på MC-tur

10 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

Ingen lett oppgave å plukke ut et av dem nei, man har liksom favoritter i alle kategorier som alle gir noe til en. Herlig bilde, vet ikke hva men noe sier meg at han egentlig ikke er så glad i å bli tatt bilder av i utgangspunktet, og så når han endelig "stiller" opp så må man sette en standard :) Stilig bilde som fikk meg til å smile godt.

God natt der nede :)

GAWO sa...

Et flott bilde :-)
Hils modellen og si at jeg skjønner godt at han trivdes akkurat der. Solastranden fikk besøk av meg også i august og jeg reiser mer enn gjerne tilbake.

Anne sa...

Oj oj snakker du om å sole seg i glansen..., om det er av varmen fra sola eller din opmerksomhet vites ikke helt, men at det har en spesiell plass i ditt hjerte, ja det kan man jo skjønne :-)

Kine sa...

Bildet har kanskje en historie bak seg som gjør det spesielt, sånn er det hvertfall for meg.. Jeg likte favotittbildet ditt. Tatt på en flott plass, og stilig med kontrasten av den sorte skinndressen mot hav og strand..

Ida sa...

Fin favoritt.
Det oser av livsnytelse og det å være tilstede i øyeblikket. Herlig!

Irene sa...

Helt korrekt Ida! Vi kjørte rundt i området for å titte litt, men det var så flott på stranda at vi måtte stoppe litt. Mannen min gikk ned mot vannet og stod litt og nøt sola. Jeg stod på avstand med mitt teleobjektiv. Syns det ble et fint bilde og et koselig minne om en herlig tur!

Tommy Andre Nekkoy sa...

Jeg kan skjønne at dette er et av dine favorittbilder

c",)

Hans HB sa...

Tøft bilde! Sol...sand....varme...og skinndress!!

Fotolarsen sa...

skjønner godt at dette er et favorittbilde! Herlig posisjon på mannen din og flott bilde i et vanskelig lys. Knallbra

Spiderdama sa...

Ser ut som han koser seg max!! Skjønner du har dette som favoritt!
Klem fra Sør