Choose your language

onsdag 4. august 2010

Holiday

I'm going on holiday .... on two wheels ......... YEAH!14 kommentarer:

Rune (Bildebloggen) sa...

Stilig... God tur til dere hvor enn ferden går :)

Maria G sa...

Ha en riktigt skön semester, och kör försiktigt!
Kram Maria

Lisergic Synaesthesiae sa...

whoa!
this seems to be italian ^^

enjoy you trip!!

Anonym sa...

Du ønskes en rigtig god ferie på den 2-hjulede :)

Spiderdama sa...

Du er sikkert kjempekul på den sykkelen!! hehe:-)
Kos deg masse, klemmer

Fotolarsen sa...

åhh så nå sa ducatien få luft under vingene, ja det blir sikkert en herlig tur, Kose dere masse og god tur ! Stilig bilde :)
Metteklæm

Rimkogeren sa...

God ferie og tak for din kommentar :-)

bilsot sa...

Take care and enjoy every moment!!!!

Vita Stunder sa...

Hoppas du får en underbar tur!!
Kramar Anna

Anne sa...

Ååå neeeeiiii, har du passert :-(
Jammen var det nære på at dere ikke traff oss hjemme å ja, for kom hjem sent i går kveld jo. Noe slitne etter lang lang tur, men trøstes å min som det hadde vært kjekt om vi hadde møttes.
Håper orkdalen viste dseg på sitt vakreste mens dere kjørte gjennom da, og at dere fikk god forpleining litt lenger oppi dalen.

Suser rund på to hjul dere nå da, så kjekt, sanse alt som passerer forbi.
Kjekk tur har jammen vi hatt også ja, og tusen millioner takk til deg som satt meg på tanken tidlig i høst. Hadde ikke du vist så mange fine bilder fra Italia, kunne valget lett blitt et annet. Har jo feriert der mange mange år før, men alltis noe nye oplevelser i vente i den litt kaotiske kulturen og den vakre naturen.

Ikke helt dratt samme veier som deg, men jøsses å min som en har oplevd, nydelige små byer, større byggverk og kulinariske opplevelser.
Buksa litt stram blitt faktisk, men det ordner seg nok når en igjne begynner å innta knekkebrød. Rimelig lei frokostbord som ser ut som et kakebord på en 70 års dag.

Masse bilder ligger klar til redigering, men først bare må jeg få igjen pusten.

Kos deg videre snuppa, og kjør fosiktig lov meg det!!

GAWO sa...

Jeg håper du kjører like pent og rolig som meg
:-)
Jeg skjønner at du har passert Anne på din rute. Hvor langt nord kommer dere før dere snur? Jeg pakker MCvesken og setter hjulene i retning østover nå. Men hvor jeg stopper kommer helt an på vær og hva som dukker opp langs ruten.

Ha en fortsatt fin tur, og jeg håper du tar mange bilder slik at vi får mange glimt av turen utover høsten.

GAWO sa...

Er du i Bergen? Nei og nei, og jeg som ikke er der. Akkurat nå befinner jeg meg midt i landet. ER på 2 hjul jeg oså. Ny tur, men hvor den ender ander ikke jeg. Tar en dag av gangen. Her regner det, men de 306 kilometerne fra Bergen har vært veldig fine. Kos deg in Vestlandets hovedstad. Det er mye spennende å se der. :-)

Spiderdama sa...

Hei igjen!:-) Håper dere har sol i STV. Du får sende en melding på FC eller bloggen når du nærmer deg, jeg er nok mest sansynelig på jobb.., men det er bare å komme innom der.. det er på bryggekanten, så da har du motivet vet du:-)
Jeg må jobbe mye overtid før jeg reiser til Portugal på lørdag:-)
Klem fra meg

GAWO sa...

Da skal jeg holde utkikk etter en Ducati langs kysten. Jeg trokler rundt i motsatt retning av dere. Kanskje vi møtes :-)