Choose your language

mandag 19. juli 2010

Relax - Ren avslapning

Relax er utfordringen hos Mandagstema denne uka. Hva får meg til å slappe av eller hva gjør jeg når jeg slapper av? Det er faktisk mange ting......

Når det er sommer og sol på Oddane Sand, er det veldig kos å dra ut med båten og legge seg til utpå et skjær. I picknick-kurven er leskende drikke og noe godt å spise.

Her kommer mannen min for å hente meg og alt pikk-pakket


Og vi la oss til på Bramskjæra rett utenfor Nevlunghavn

Når vi ikke kan være der, er det også kos å slappe av på solsenga i hagen. En bok hører med. Når rastløsheten tar meg (det gjør den ganske fort når jeg er hjemme i "Jutulhagen"), så koser jeg med å stelle i hagen.

Hjemme i "Jutulhagen"

Naturen må ikke glemmes i denne sammenheng. Å være i naturen, enten det er ved sjøen, i skogen eller på fjellet, gir meg en god følelse og er balsam for sjelen. Her senkes skuldrene (selv om jeg løper rundt med kameraet).

"Hvitveisskogen" ... kyststien mellom Nevlunghavn og Mølen


Mølen


 Hemsedal

Jeg kunne forsette med mange flere eksempler .... men det ville bli too much :o)

Mitt innlegg # 24 hos Mandagstema.


11 kommentarer:

Anneli - A'la Foto sa...

Underbara bilder där min favorit blir bild två! SÅ vackert! :O)))

ha det gott!

Randi's Tanker sa...

Var på Oddane Sand for mange år siden. Området der er jo virkelig avslappende. Herlige bilder du deler med oss!

Ha fortsatt en fin uke.

Costea Andrea Mihai sa...

wonderful places and moments you capture!!

Anne sa...

Jepp sann, kunne nok trengt litt relax jeg også nå. Her står det bitte litt på hodet du :-0 Koffertkaos som vanlig når en skal ut på tur. Just hate it mam!!! Og faktisk tror jeg det er få sm har så ange kofferter som oss å loftet,for ethvert flyselskap og regler, he he
Tomstokken er på bordet og mor pakker tom koffert i en annen koffert vel bvisst på at noe blir sikkert med hjem i år også. For et lite kaos, jeg rister ok litt på hodet over hele greia, men Ryanair du vet..., sier vel sitt.

Husker bare for 2 år siden jeg gråt mine modige tårer over en urne du, en stor tung urne til 150 kroner som jeg måtte sette igjen, skitt!!! har ikke glemt den ennå faktisk, men hva gjør man da... kommer naken hjem? emn dog med en feiende flott urne, sukk

Skal si du har dine koselasser her i verden du også ja snuppa, flere godbiter du viser oss her, og jammen ta, ER vi ikke heldige i dette landet.

Sykkeltur, brom brom, jepp sann!! og drar dere forbi og vi er hjemme, KOM!!! innom, døra er åpen og mitt hus er ditt hus vennen.

Laptom skalbli med på tur, men m det blir stort tl bloging vites ikke ennå, en tar en dag som senn og forhåpentligvis bare nyter.

Kos deg videre denne uka og nyt hver en dag vi har sommer snuppa.

Varm klem til deg fra med.

Sommertid sa...

Ja nå har jeg sittet her og koset meg med dine fine bilder..naturen har mye å by på...og så avslappende som en bare vil ha det kan det bli også.
Ha en fin uke :)

Petunia sa...

Enig med deg om alt dette er avslappende:) hagearbeid har jeg lært meg å like nå i det siste og jeg finner det overraskende avslappende å luke i bedene;)

T. Becque sa...

Those look like wonderful places to visit. Nice images!

Mona sa...

Åh så många vackra bilder! Underbara ställen att slappna av på.

Rune (Bildebloggen) sa...

Mølen og Torpoåsen i Hallingdal er stedene jeg kan slappe virkelig godt av, det er mine favoritter :) Og om ikke lenge så blir det slik, laaate uker med flagget på topps og spurveugleunger på verandaen :) Dette var en nydelig serie for relax du har postet her,og skulle nok ha funnet meg til rett både her og der! :O) Ha fine dager Irene :)

linsky sa...

For noen vakre steder du har å slappe av på!! :-D

Anonym sa...

Takk, TAKK, Irene for disse vakre stemningsrapportene. Blir helt myk i hjerterota, vet du :)