Choose your language

torsdag 8. juli 2010

Light posts - Urban # 4

Thursday edition. This weeks theme is LIGHT POST


Papirbredden by night


To see more LIGHT POSTS please visit Weekday Photos

3 kommentarer:

Anne sa...

Jaaa, og det var nok Rune som måtte fortele meg hva Papirbredden var du :-) men stilig,ja jøsses å min. Har o alltid bare kjørt forbi drammen jo, dere 4 bloggere derfra jeg `kjenner` får meg virkelig til å ha lyst til å stoppe neste gang!

Godvær på min kant ja, og kjærringa sjøl har hatt fridag, men mange ting på gang faktisk. Litt sånn små prosjekter vettu. Kost meg i alle fall om ikke langflat i bikini. Faktisk blitt mer og mer redd den sola jeg for en ser jo hva den gjør med huden etterhvert, skitt den alderen, men alternativet er jo så mye værre...

Italia ja, leiebil fra Bologna, firedagers stopp før vi lirker oss nedover mot Napoli. Noen stopp underveis ja, helt klart, oppdagelsesferd du vet. Sorrento og Pompeii skal jeg ha med meg denne gang, så d så :-)
Litt andre tempraturer der nede ser jeg, ligger jevnt på 36 i Bologna, og jeg stønner faktisk litt av tanken, men men

Håper du har late gode dager i strandkanten, at skulder og arm er nesten blitt helt bra. At du er litt sånn småforelsket og kjenner at det er godt å leve. DEN tanken synes jeg er god å tenke på Irene, Skål med litt boblevin fro meg også, jobb her i mårrå vettu, men SÅ...

Anne klem til deg

Rune (Bildebloggen) sa...

Lekkert fanget nattlys Irene, det er spennende område selv når mørket legger seg over byen, mange flotte lyspunkter og spennende bygg.

Lisergic Synaesthesiae sa...

Like the vertical lines and the mix of
cold bluish / metallic lights with the warm stones' illumination.