Choose your language

tirsdag 8. juni 2010

Watch your steps!










Lizard - Lacertidae - Firfisle

6 kommentarer:

  1. Holy Mo ja her ville jeg ha passet meg godt! Supre bilder av et krypdyr som er hæslig fasinerende : de to siste bildene var veldi bra!

    SvarSlett
  2. Greit nok bare den har bein. De som likner og som er uten bein liker jeg ikke. Denne var jo ganske herlig, da !!

    SvarSlett
  3. Oj oj oj her var masse nytt siden siste jeg var innom du :-) Men må nok innrømme at deine siste bilder her bare så jeg på med et lite sideblikk, bare ikke liker sånne små litt sleipe dyr, gusj og gru, og tenker alltid på det når jeg går i skogen også, orm? orm? orm? orm? derfor jeg går rundt med store sko, men ikke fortell det til noen du.

    DET flotte været her i går, og da bare MÅ man slippe alt en har mellom hendene og ut :-) i dag igjen, grått vettu :-( Uansett jobb først da, og i 6 uker til faktisk, før ferie :-( men den som venter på noe godt, venter ei forgeves vel.

    Ha en kjekk da Irene, å hælle dussan, vakkert i Hemsedal ja!!

    SvarSlett
  4. Skal se hvor man går ja,det skal være sikkert, herlig krabat du har møtt på der, siste bildet var blinkskudd! Han en fin kveld der nede.

    Trodde Tor med hammeren hadde satt igang her, men det er visst fly som øver over her i dag, skal si det er lyd i dem.

    SvarSlett
  5. WOW, very nice close up...
    I like it..!!!

    SvarSlett
  6. Ser litt skummel ut han der, men jeg tror ikke han er det.. Så lang og flott! Herlig bilder du har fått her, særlig det siste likte jeg veldig godt.
    Ha en god kveld, klemz

    SvarSlett

Thanks for visiting and leaving me a comment!