Choose your language

lørdag 8. mai 2010

SommerflørtHvem lengter ikke til varme, late sommerdager på svaberget, med noe godt i piknikkurven? En kjæreste som ligger tett inntil .... kanskje helt alene også! Så hvorfor beholde klærne på?

Behøver ikke drømme så veldig mye lenger nå  <3

8 kommentarer:

Fotolarsen sa...

hehe ja vårlige følelser gjelder vel for alle individer i dyreriket, og også oss tobeinte :)
Flott bilde! og godt illustrert:)
Ha en flott helg

Gry sa...

Virkelig en smak av sommer - kjenner jeg lengter etter reker her jeg sitter!

Anne sa...

Bra du hlder håpet mitt litt oppenfor vannskorpa nå ja, for hadde nok anter på tur ut i dag også gitt, og skoene støtte stadig bort i snø :-((( er pinadø så lei nå at jeg tror jeg emigrerer langt langt langt avsted!! håpløst rett og slett. heldigvis ikke nedbør da, men like før det også.

Rolige dager i hulderheimen, tiden flyr, og desverre helgene også, litt for fort faktisk, og jeg har forsøkt, finne den pauseknappen for å kunne nyte litt mer.

Håper du koser deg stort i Nevlunghavn, finner igjen ro og får ladet batteriene, og melder du om finvær, ja da kommer jeg etter!!

Varmklem til deg

Spiderdama sa...

Der synes jeg du dro den litt langt, hehe:-)
Føler det er nesten sommer her da, mangler bare badetemp så er det toppers:-)
Flott drømmebilde.
Søndagsklem fra meg

Clueless in Boston sa...

Beautiful seashells by the seashore!

Rune (Bildebloggen) sa...

Snart er det realitet :) Ikke bare for blåskjellene...hehe.

Arya sa...

Tja. Vet ikke hvordan det er på dine kanter av landet, men her er det iallefall is-kaldt! Så blåskjell i vannkanten og nakne kropper skal jeg iallefall utsette litt :-)

Irene sa...

Vel, jeg hadde nå ikke tenkt å kle meg naken på skjæra riktig ennå .... men vi har faktisk hatt herlige sommerdager i mai tidligere. Og hvem snakket om å bade? Ikke jeg i alle fall :o) Som en saksopplysning, så bader ikke jeg (frivillig) før det er MINST 20 grader i vannet, helst 24!