Choose your language

onsdag 31. mars 2010

Utsikt fra Skarsnuten i Hemsedal

Selv om vi ikke får nok av den flotte utsikten fra vårt "krypinn" på Skarsnuten, så er dette siste turen på fjellet for i år. I skrivende stund så snør det ... det er nok snø nå! Nå lengtes det etter vår og vårlige sysler. Det står blant annet to MC'er i garasjen som vil ut!Bildene er tatt med vidvinkel 10-22 mm og telezoom 55-250 mm

5 kommentarer:

Spiderdama sa...

Det er så villt og vakkert. Det er ingenting som vår natur og det blir vel enda penere uten all snøen etter en lang vinter.
Bildene dine er lekre og jeg liker best nr 2, men alle er bra:-)

Hege sa...

For en utsikt!!!
Og nydelige bilder!!

Vi får tro at det har snødd fra seg nå. Etter påske MÅ det være vår.

Rune (Bildebloggen) sa...

Litt av en utsikt dere har der oppe, virkelig flott. Ikke rart dere ikke blir lei den :) Men ja,jeg også vil ha vår nå, i dag har det vært måkeføre på Konnerud, snør og regner om hverandre, akkurat nå så snør det filler på størrelse med Byavisen :) Nydelige bilder du serverer!

Fortsatt fin påske til dere.

Ellen Karin sa...

For noen herlige naturbilder!

Anne sa...

Som du flyr i fjellet da jente :-) men den utsikten er jo bare til å stønne over da, du og du så flott!!

Endelig fri her nå også, og det er nesten så en ikke tror det du. Men kjenner jeg trenger det, kjenner jeg er luta lei det meste som har med sykdom å gjøre, kjenner jeg er luta lei å opp tidlig, osv osv, nei pinadø nå skal dagen nytes, sol eller regn, jeg koser meg uansett!! Været kan en gjøre fint lite med så..., kaste bort energi på det, nope.

Vi bloggas snuppa, og du og du så glad jeg er for at du har bredbåd oppi lia der, juhu!!