Choose your language

onsdag 30. desember 2009

Sammen - Mennesker i fokus # 4

Together in a small boat on the huge sea .......For more images in "Mennesker i Fokus" go to FOTOVERDEN


5 kommentarer:

eileeninmd sa...

Awesome photo!

Tezzie sa...

Great interpretation of the theme! Beautiful photo :D
Gott nytt år!

Kine sa...

Flott bilde og bidrag!

Gleder meg veldig til sommer, sol og sjø når jeg ser et sånt bilde:)

*ønsker deg et godt nytt år*

Lene sa...

Oj... Du bare varmer i kveld, du. Først med kjempekoselig kommentar - og så med heeerlig sommerminne!! Vi lengter som fyyy etter den årstiden der, ja - sommer, sol og bølgan blå. Men likevel - noe gjør også vinteren verdt å overleve ;) Og spesielt når man har sånn en flott hobby som foto er. Knitrende, iskalde motiver i fleng - verdt å fryse rompa av seg, som jeg gjorde i dag, hehe ;) Siste gang uten ulllongs under joggebukse og bergans bukse i sånn sprengkulde ;)

Så koselig at du har latt deg inspirere - og at du nå "betaler tilbake" med renter! Jeg har sagt det før - du har bare utviklet deg kjapt som få - og det er veldig gøy å følge med.

Med meg har du sikkert skjønt allerede - veldig aktiv i perioder - og nesten helt fraværende i andre perioder. Men heldigvis ferdig med skolen til sommeren, så kanskje litt mere stabil etter det??? Eller kanskje ikke, hehe, jeg er litt periode menneske - dilla på ditt en stund, og dilla på datt en annen stund ;)

Sitter oppe i natten og hører på musikk med litt godt i glasset. Jeg har bakt i hele ettermiddag, så nå gjenstår det bare å få kalkunen i ovnen i morgen, så er vi i rute for neste år :)

Vi ønsker dere et riktig godt nytt år!!! Mange klemmer herfra :)

ninabakke sa...

Kjempe fin tolkning! :)

Takk for at du deltar på fotoverden!

Godt nytt år